Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Bryllup på hotel Præstekilde

Bryllupsfest med overnatning i smukke omgivelser

 

For dem der ønsker at gøre noget ekstra ud af sit bryllup, holde fest til den lyse morgen og sammen med sine gæster afslutte en uforglemmelig oplevelse med hyggelig morgenmad i smukke omgivelser er Præstekilde Hotel på Møn en fremragende mulighed. Her kan du få det, som du ønsker, og økonomien er også overkommelig.


 

 


Præstekilde Hotel på dejlige Møn ligger som en perle i et af Danmarks smukkeste naturlandskaber. Her emmer af idyl, og rammerne er som skabt til bryllup og fest. Hotellets ejer Søren Westergaard har igennem 10 år drevet restauranten i Nicolaj Kirken i indre København. Søren har masser erfaring med at holde bryllupper og store fester og ved, hvad der skal til for at gøre det til en uforglemmelig oplevelse - fra du første gang ringer for at tale om mulighederne, til du står midt i festlighederne på dit livs store dag. Bryllup & Fest besøgte det 4-stjernede hotel en dejlig sommerweekend i august. Samme weekend som Juliette og Michael blev gift og holdt bryllup på stedet.


 

 

Romantik og idyl

 

Opholdet på Præstekilde Hotel starter allerede på vejen dertil. På turen over den smukke Dronning Alexandrines Bro, videre gennem den gamle charmerende købmandsstad Stege og langs det naturskønne Stege Nor bliver man hurtigt hensat til stemningen i en gammel Morten Koch Film. På Møn – også kaldet "Den grønne ø i det blå hav" - er der rige muligheder for at få en romantisk kirkevielse i en af de mange smukke og historiske landsbykirker. Kun få hundrede meter fra Præstekilde Hotel i Keldby Sogn ligger en af øens gamle og klassiske kirker, der med nogle af de fineste og ældste kalkmalerier i verden er usædvanlig stemningsfuld. Alle kan blive viet i Keldby Kirke. Og staben på Præstekilde Hotel hjælper naturligvis gerne med al planlægning og kan også formidle kontakt til præsten i denne eller andre af øens smukke kirker. Ønsker man en borgerlig vielse på hotellet eller i de nærliggende idylliske omgivelser, kan dette også arrangeres.

 

Hvad du ønsker, skal du få

 

I det hele taget gælder det bare om at sige, hvordan I vil have det. "Alt kan ske på Præstekilde Hotel. Når man skal holde bryllup eller en anden stor fest, er det vigtigt, der er plads til personlige ønsker. Ingen fester er ens, og derfor starter vi altid med at spørge ind til rammerne for festen. Det er naturligvis muligt at tage udgangspunkt i de forslag og koncepter, vi allerede har, men vi vil ligeså gerne skræddersy festen, så den passer til værtens særlige ønsker, behov og budget" fortæller hotellets daglige direktør Erik Sørensen, mens han viser os rundt på det godt 3.000 m2 store hotel. Her er der rigeligt plads til overnattende gæster. I alt er der 46 dobbelt- og enkeltværelser - hovedparten med udsigt til det smukke naturlandskab og Stege Nor.

 

Værelserne er dejlige lyse og ligger i tilpas afstand og ugeneret af hotellets øvrige funktioner. Selv benyttede vi os af muligheden til at få en lille eftermiddagslur og klæde om inden middagen. En luksus som I og Jeres gæster bør onde Jer selv efter vielsen og inden aftenens store fest. Udover restaurant, sommerterrasse og små opholdsstuer er der flere selskabslokaler af forskellige størrelser. Så selv om der er andre gæster eller arrangementer på hotellet, kan I sagtens holde Jeres fest uforstyrret sammen med familie og venner.

 

Styr på selv de mindste detaljer

 

Et højt og personligt serviceniveau var netop en væsentlig årsag til, at dagens brudepar valgte Præstekilde Hotel som rammen om deres bryllup. "Vi bor i Roskilde og har undersøgt flere steder, men da vi tog kontakt til Præstekilde Hotel, var vi ikke i tvivl", fortæller det forelskede brudepar Juiliett og Michael XXXX, som netop har sagt ja til hinanden ved en borgerlig vielse af Vordingborgs borgmester i Hotel Præstekildes smukke omgivelser. "Personalet er alle sammen fantastiske søde og hjælpsomme. Vi har haft mange særlige ønsker, og det hele er bare blevet ordnet, som vi ville. Når man skal holde sådan en stor fest, er det vigtigt, at der er styr på det hele – også detaljerne. Trygheden og det høje serviceniveau har været en afgørende faktor for vores valg af Præstekilde Hotel, og så ligger stedet jo ubeskriveligt smukt", fortæller Michael og Juliett, inden de fortsætter festen sammen med deres mange gæster, som også skal overnatte på hotellet.

 

Blandt Danmarks smukkeste udsigter

 

Når man først har været på Møn forstår man, hvorfor det bliver kaldt den grønne ø i det blå hav. Præstekilde Hotel ligger på toppen af en bakke og har en hel unik beliggenhed med panoramaudsigt til det smukkeste naturlandskab og havet i Stege Nor. Her mødes vild og plejet natur. Som et af de få hoteller i Danmark ligger Præstekilde Hotel nemlig helt ud til en 18 hullers velplejet og kuperet golfbane, der er omgivet af vilde marker og placeret rundt om Stege Nor. Møns golfbane er blandt de bedste golfbaner i Danmark og Europa og er en udfordring for både begyndere og øvede. Snyd ikke Jer selv for en gåtur i det billedsmukke landskab – med eller uden den lille hvide kugle. Præstekilde Hotel hjælper gerne med at tage kontakt til Møns Golfklub, hvis I ønsker at prøve kræfter med golfspillet.

 

Et køkken med smag

 

Præstekilde Hotel er kendt for sit klassisk dansk/franske køkken og er medlem af verdensorganisationen FCEE, der står for fremme af gastronomi. Køkkenet bruger mange økologiske råvarer, og der er ingen tvivl om, at der bliver kræset i køkkenet. Bryllup & Fest havde en fantastisk aften, hvor mad, vin og betjening gik op i en større enhed. Selvom der var travlt i køkkenet med både bryllupsfest og en fyldt restaurant, vidnede små kulinariske detaljer om, at også maden var tilberedt med en personlig og kærlig hånd. Vi var enige om, at der er langt i mellem så cremet og velsmagende en hummersuppe. Kalvemørbraden toppet med foiegras smeltede på tungen og den søde og karamelliserede creme brullet serveres efterhånden mange steder, men kun få er i stand til at få den udsøgte dessert til at smage som i et ægte fransk køkken. Præstekilde Hotel har flere forskellige forslag til festmenuer, som også omfatter velkomstdrink, vin, kaffe og avec. Men I har naturligvis selv mulighed for at komme med ønsker til sammensætningen.


 
 

 


Oplevelser hele året

Møn byder på et spændende og varieret udbud af oplevelser både sommer og vinter. Uanset om solen skinner, det regner eller blæser, anbefaler vi, at I benytter opholdet på Præstekilde Hotel til at udforske den spændende Ø. Benyt Jer af muligheden for at få en storslået naturoplevelse på Møns Klint - en af Danmarks største naturattraktioner. Sagnet fortæller, at det var her Danmark blev født. Oplev tilblivelsen på det nye og spændende Geocenter Møns Klint, hvor man blandt andet kan opleve livet i kridthavet, løfte bjerge og gå igennem istidens gletsjere. Er I til kunst og kultur, er Møn også det rette sted. Kør en tur i det smukke landskab, hvor små skilte i vejkanten vil vise Jer hen til Ø’ens mange gallerier og kunsthåndværkssteder. En smuttur til Stege for at nyde det lokale byliv kan også anbefales. Den hyggelige og gamle købstad oser af atmosfære med små købmandsgårde i smukke farver, butikker langs gågaden, havnemiljø og caféer.

 

Alt i alt

 

Bryllup & Fest havde en skøn weekend på Præstekilde Hotel. Ligesom brudeparret følte vi os prioriteret fra vi kom, til vi tog af sted. Den gode stemning kunne mærkes på hele hotellet, som i denne weekend både husede to store fester, gæster på weekendophold og lokale, som havde bestilt bord lørdag aften. Der var travlt, men personalet havde hele tiden det nødvendige overblik og tid til smil og uformel snak. Middagen, som vi indtog i restauranten med udsigt til det smukke naturlandskab, var en kulinarisk oplevelse med sans for detaljen. Bryllup & Fest kan varmt anbefale Præstekilde Hotel som ramme om både "bryllup og fester". For dem, der ikke har tid og mulighed for at tage til udlandet på ferie, er stedet også velegnet til en lille honeymoon eller miniferie, hvor man rigtig kan få tid til at udforske Møns smukke, storslåede natur og de mange spændende oplevelser som "den grønne ø i det blå hav" byder på.

Af Rikke Faaborg og Nilan Jarmer