Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Gommen skal huske at...

At han skal ankomme i god tid før vielsen


Gommen ankommer til kirken sammen med sin far og forloveren 20-35 minutter inden vielsen. Han stiller sig op til alteret, hvor han kan glæde sig til at se sin brud komme ham og deres ægteskab i møde.

 

Gommens påklædning
Skal I giftes efter klokken 15.00, er kjole og hvidt den korrekte påklædning til gommen. Hvis gommen er en militærperson, vælger han Gallauniform. Men står brylluppet inden klokken 15.00, så kan gommen vælge et morning suit, som kun må benyttes til den officielle del af brylluppet. Det kan være grå vest, gråstribede bukser, sort eller koksgrå jaket og en høj hat. Hatten må dog ikke bæres inden døre.

 

 

Til den efterfølgende fest skiftes til smoking eller mørkt tøj, som enten er et mørkeblåt jakkesæt eller et koksgråt. Og så kan det være en idé at huske et ekstra par sokker. Se nedenfor.

 

Brudens buket
Det kan være svært ikke at blande sig, men når det kommer til brudebuketten, så er den ene og alene gommens ansvar. Det samme gælder hans brystbuket.

 

Blomsterne i buketten skal vælges med omhu. Hver blomst har nemlig sin egen betydning og med valget, fortæller gommen, hvad han føler for sin brud. Blomsterbindersken vil ud fra et foto af bruden samt gommens beskrivelse sagtens kunne binde en overdådig buket, som nok skal gøre lykke på jeres store dag.

 

Rokokobuketter er meget populære. Det samme gælder minimalistiske buketter, der kan bestå af enkelte orkidéer eller lange elegante liljer. Søde hjerteformede buketter med vilde blomster og perler har også vundet indpas. Bruden bærer buketten ind og ud fra kirken, men under vielsen efterlader hun den på sin stol.

Foto: CAP