Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Honeymoon på Ritz-Resorts på Tenerife

Ritz Resorts villaer og lejligheder – lige udenfor Las Americas er et fredfyldte og eksotiske omgivelser, og trænger I til at komme væk fra stress og jag, ja så er, med sikkerhed noget for honeymooners og kærestepar. Hotellet liger ved det skønne Amarilla Golf & Country Club på den solbeskinnede ø Tenerife. Tenerife har evigt forår med en vintertemperatur på 20-25 og en sommertemperatur på 25-30.
Her kan I nyde den afslappede atmosfære i palmernes skygge og nogle af øens allerbedste strande ligger lige i nærheden af hotellet, for de som ønsker at bade i havet eller lytte til havets brusen, eller I kan tage på udflugt til vulkanen Teide, loro Parquen eller nyde hinandens selskab på små stemningsfulde restauranter og tapasbarer, mens I nyder de lokale specialiteter og delikatesser.
 

Ritz tilbyder de lækreste menuer, uanset om du ønsker morgenmad/frokost serveret på terrassen eller indenfor i restauranten. Forkæl dig selv med deres a la carte menu, imens I nyder cikadernes sang og ser solen går ned over havet.
 
På hotellet findes der også swimmingpool og børnepool, omkrænset af en stor sydvendt terrasse til solbadning. På terrassen findes der bekvemme solsenge med små borde til fri afbenyttelse.
 
Ritz-Resorts er ren forkælelse og et ideelt “hide-away” - ikke mindst for honeymooners og kærestepar ...
Man kan vælge at bo i en af de flotte og romantiske villaer med udsigt over havet, privat have og egen swimmingpool. Og den dertil hørende terrasse med et pænt opdækket bord for to, er det ideelle sted for en intim brunch.


Hvis I foretrækker at bo på selve hoteller, findes der en elegant brudesuite med separat soveværelse, køkken og bad. Lejligheden er også sydvendt og fra den rummelige terrasse har I en fantastisk udsigt over golfbanen og havet.
På terrassen er der naturligvis private solsenge med bord og stole, således at I kan nyde hinandens selskab og planlægge fremtiden som nygift og forelsket, mens i nyder en eksotisk drink eller spiser et selvtillavet måltid – eller en restaurantens specialiteter.
 

 

Oplev Las Amiricas ”by night” med alle de spændende muligheder for at se spansk flamingo dans, kasino, oplyste modebutikker, restauranter og barer m.v. Og forestil jer at blive kørt til lufthavnen i en elegant limosine, komme hjem igen, solbrun, veludhvilet og med masser af energi – nyforelsket og nygift.
Læs mere
HER