Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Bryllupskagen - Kagen for livet

 

 

Til dit bryllup har du mulighed for at skeje helt ud, når du vælger kage. Bryllupskagen af kagen for livet, så smag løs og søg en masse inspiration, inden I beslutter jer. Og kun fantasien sætter grænser, både når der skal dekoreres, men ligeså vel når det kommer til smagen. Bryllup&fest har fundet et lækkert og bredt udvalg fra landets førende konditorer.

 Af  Solveig Høgh

Traditionen Tro

Lige gyldigt hvilken kage I ender med at beslutte jer for, er der nogle traditioner og ritualer, er stadig følges af mange brudepar. I skærer kagen og spiser selv det første stykke, og herefter er det gæsternes tur. Og jo flere der spiser af kages des bedre. For ifølge en gammel skik, bringer det lykke i jeres fremtidige ægteskab. Ligesådan siges det, at kagens størrelse er et symbol på jeres fremtidige lykke. Men det er dog vigtigst at vælge kagen efter smag og ikke udelukkende på baggrund af traditioner.

 

Opbevaring af bryllupskagen

Når I har modtaget, hentet eller bagt bryllupskagen, skal den straks på køl, helst i et helt tomt og rent køleskab. Undgå især, at grøntsager, frugt og røgede madvarer deler køleskab med kagen. De kan nemlig afgive kondensvand, så den bliver fugtig. Server bryllupskagen frisk, men ikke iskold. Det er bedst, hvis den kommer ud af køleskabet ca. en halv time inden serveringen. Skal bryllupskagen nydes om dagen til reception, kan du undersøge om den valgte konditor leverer direkte, så du ikke selv skal opbevare den.

Overvejelser I skal gøre jer inden kagen vælges:

  • Find ud af hvad stil I ønsker, inden I skal vælge jeres kage. Det er vigtigt, at I tænker på både smag og dekoration. Skal den matche blomsterne på bordet eller invitationen? Hvilken smag kan I godt lide? Hvornår skal den serveres? Det er nogle spørgsmål, I kan overveje, inden I skal beslutte jer.

 

  • Tænk over, om kagen skal serveres efter en lang middag eller til en reception lige efter kirken. Efter middagen er det vigtigt, at den er luftig og smager frisk. Hvis det er til en reception om eftermiddagen, så skal der være lidt mere bund og mindre mousse, så kagen mætter lidt.

 

  • Spørg konditoren, hvad der er i kagen, for det er vigtigt, at der bruges friske produkter, så den smager godt.

Elegant og smuk etagekage fra Sweet Valentine dekoreret med skønne blomster. Skal kagen bruges til reception, så vælg fx ’Chokolade efter 8’ - kage med pebermynte creme.

billede_8_Bryllup_pastel_2013_16 (3)

Kagen ’Romantik’ fra Kageriet er overtrukket med hvid fondant. Vælg for eksempel smagsvarianten ’Royal’ (samme indhold som til Frederik og Marys bryllup): Bund af flødechokoladekonfekt, flødechokolademousse lavet af belgisk chokolade samt fromage med hjemmekogt rabarber-/jordbærkompot. Øverst en mandelbund

billede 5_kageriet_MG_1078

Skøn, anderledes og personlig kage fra Konditori Arlington. Kagen tiltaler folk, der ønsker sig en mere uformel fest, eller blot ønsker noget anderledes. I denne kage er det oplagt at have forskelligt fyld i hhv. bruden og gommen. Det kunne være en frisk jordbær-rabarber-mousse sammen med mangocreme i bruden og så chokolademousse sammen med nøddebunde og romfromage i gommen.

billede 11

Trendy og lækker bryllupskage i etager fra Konditori Antoniette. Vælg fx mandelbund, baileyfromage med hasselkrokant og hvid chokolade-espresso og trøffel.

Billede 2_etageantoniette_3

En anderledes og helt unik bryllupskage fra Ro Chokolade, der består af Lækre chokolade kugler i indbydende farver. De håndlavede kugler er fyldt med friske frugt-trøfler. Lime, hindbær, appelsin og solbær er blandet med chokolade og fyldt i runde chokoladeskaller, der er dragéret i farvet chokolade. Ønsker man særlige smage eller farver, kan det sagtens lade sig gøre.

billede10

Husk:
Pynt og smag hænger ikke sammen, så snak med konditoren om dine ønsker og lad dig inspirere af konditorens udvalg og ideer. Måske har de fået en ny variant, og måske kan de sammensætte en ny efter dine ønsker og behov.

Se mere, find inspiration og bestil din kage på:

sweetvalentinekagerietkonditori-antoinettero-chokoladekonditoriarlington