Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Mad med hjertet ♥
Vejen til en mands hjerte er igennem hans mave, siger det gamle ordsprog. Så er du løbet tør for gaveidéer, og er det tid til at imponere gemalen så tag de støvede kogebøger ned fra hylden og fyr op for kogeblusset. At vise at man tager sig tiden til at give sin elskede en dejlig smagsfuld aften, er en sød og pragtfuld gave. Her får du en top 10 over lækre romantiske retter, du bare må servere for din udkårne - enten før eller efter brylluppet.

mad med hjertet

Af Therese Haddad

1) Brændende kærlighed

Klassikeren, som nemt kan twistes og gøres elegant. Drop ketchuppen og server den i stedet evt. med et stykke bagt frisk fisk, og en lækker fed Chardonnay. Alle mænd elsker vidst bare bacon.

2) Spaghetti med kødboller

I bedste ”Lady og Vagabonden”-stil. Find en god autentisk italiensk opskrift på palermo-boller og hjemmelavet tomat sauce, start med lidt anti pasti og skru op for lidt italiensk opera.

3) Skaldyrs anretning

Hvad er smukkere end et vælg af krabbeklør, pille rejer, muslinger osv.? Server skaldyrene på et fad med knust is sammen med kold hvidvin, hjemmelavet mayonnaise og et godt brød. Med alt pille arbejdet bliver aftenen bare dejlig lang.

4) En stor rød bøf

Er jo aldrig at kimse sig af. Fantasifuldt eller ej så er det jo bare de fleste mænds livret.  Du kan jo øve dig evt. i at lave en hjemmelavet bearnaisesauce, så kan du allerede dér konkurrere med de fleste bøfhuse. Og er din mand fra landet så husk rigeligt med kartofler.

5) Sushi

Er bare smukt og lækkert, og har efterhånden fået sneget sig ind i selv de mest traditionelle hjem i Danmark. Køb dig fra det eller vov dig ud i at lave det selv. Med et godt starter kid er det faktisk ikke så svært. Har du set Samantha i Sex & the Ciry 2, er der jo allerede idéer til, hvordan den kan serveres. Server også sushien med japanske øl og lun sake, det vil han kunne lide.

6) Couscous med fingrene

Tænd masser af stearin lys og lav et stort fad med couscous i bedste nordafrikansk stil. Dæk evt. op på gulvet på et smukt tæppe og øv jer sammen i at spise med fingrene fra fadet. Maden er lækkert krydret og får sat gang i alle sanser.

7) Picnic i det fri

Er vejret til det så lav en lille picnic surprise. Kold helstegt kylling, fyldte tærter, kold limonade, små sandwiches og hjemmebag. Og find da en plads i det grønne helt for jer selv

8) Din elskedes livret

Hvad enten det er en hakkebøf med løg, frikadeller eller karbonader, og du føler du har lavet retten tusinde gange før, så vis, at du føler den dybeste respekt for hans valg af livret i livets gang. Vis at du elsker ham så højt, at du endnu engang har valgt at servere lige netop denne ret for ham.

9) Chokoladefondue

Har I en sød tand så spring direkte på desserten. Server et vælg af røde bær og eksotiske frugter sammen med en lun chokoladesauce af kvalitets chokolade. Drik masser af sød champagne eller Moscato d’asti til.

10) Østers og champagne

Den ultimative smukke romantiske spise og drikke. Nogle hævder at østers er godt for potensen, i hvert fald er de bare smukke og festlig spise. Server dem i variationer, naturel på is med citron, gratineret, pocheret osv. Og husk at drikke masser af god champagne til.

God appetit.