Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Skønhedstips

 

 

Selvom skønhed kommer indefra, kan man godt hjælpe den lidt på vej. På den store dag vil alles øjne være rettet på dig, og du vil blive centrum for manges kameralinser. Skønhedsekspert Rasmus Raz Andersen deler derfor ud af hans bedste skønhedstips til at få strålende hud, lækre ben og kysseklare læber.

 

 

 

Af: Solveig Høgh

 

Drik og sov dig smuk

Drik rigeligt med vand. Der er ikke noget, der ses tydeligere end en dehydreret hud. Det fremhæver ens linjer og giver poser under øjnene.

Sov godt igennem op til dagen. Selvom det kan være svært, hvis du er nervøs og spændt, er det virkelig vigtigt at få sovet igennem. Det er den bedste kur til at undgå sorte render under øjnene.

 
 

Strålende og sund hud

Rens huden i ugen op til den store dag men ikke dagen før. Drop den helt store tur dagen inden med at klemme, mase og ordne huden, for så skal der alt for meget make-up til at dække det, og det er ikke pænt.
 

Peel og scrub din hud

Jo mere glat og jævn huden er, jo bedre og finere vil din makeup ligge på huden. Det er derfor vigtigt, at du allerede i ugerne op til din store dag begynder at peele huden i ansigtet og scrubbe din krop - gerne flere gange om ugen så din hud er så levende og modstandsdygtig som overhovedet muligt.
 
 

Bliv blid og fin som en sommerfugl med en bodyscrub så stærk som catwoman

Bland kaffebønner i dine creme-rester. Bland den så du får en konsistens, som du kan lide den. Når du har bruset dig under bruseren og huden er blevet fugtig, varm og blød tager du din mix af kaffe og creme og scrubber hele huden godt og grundigt. Giv den endelig gas - din hud går ikke i stykker af det. Scrub indtil din hud er fuldstændig fin og glat, gerne op til tre gange om ugen i ugen op til brylluppet. Denne skønne scrub kan anvendes til krop og ansigt. Du kan også vælge at købe Raz’ lækre og effektive kaffepeeling, hvis du ikke ønsker at lave den selv.
 
 
 
Ansigtspeeling til normal til fedtet problemhud beriget med A og E vitamin. 250 ml - Vejl. pris. 195 kr.
 

 

Lækre og bløde sommerben

Hårfjerning af ben skal også ske flere dage før den store dag, så du ikke er rød og har knopper. Det bedste resultat opnås ved epilering, sugaring eller voks, da det holder længere frem for at anvende skraber. Ved hårfjerning er det vigtigt at skrubbe huden efterfølgende, så du kommer af med så mange døde hudceller som overhovedet muligt, så risikoen for nedgroede hår minimeres. Følg Raz’ effektive opskrift, der anvendes efter hårfjerning:
 
 
 

Efter hårfjerning:

Tag en tepose fyldt med kamilleblomster (fås i Matas eller helsekostforretninger), hæld kogende vand over og lad det trække – gerne i flere timer. Vrid posen så du får alt med. Hæld det hele over på en tom sprayflaske og spray huden efter hårfjerning. Naturvidundermidlet azulen, der kommer fra ægte kamille, er det mest bakteriehæmmende middel, vi har fra naturens side af - derfor er kamille effektivt efter hårfjerning.
 
 
Sund og frisk hud – hele dagen
 
Fugt din hud i løbet af dagen, så den ikke tørrer ud. Mist derfor din hud flere gange om dagen. Når du mister, skal det ikke være for tæt på ansigtet, det skal i stedet føles som at gå gennem grøntafdelingen i de større supermarkeder. Brug enten Raz Spa mist and moist eller lav din egen lækre moist med Raz’ nemme og skønne opskrift:
 
 

Lækker og naturlig mist

Genbrug din kamilleteekstraktspray, men tilføj en ½ cm fedtstof – det kan enten være en god olivenolie fra køkkenet eller en skøn kropsolie, hvis du har sådan en. Ryst den, mist din hud og mærk hvordan du tilfører fugt til din hud.
 
 
 
Måske verdens mest fantastiske mist. 100% økologisk, 195 ml. 195 kr.
 
 

Få honningbløde læber.

Det sidste du gør i badet, mens hårkuren virker i dit hår, er at tage en tandbørste, dyp den i honning og børst løs på dine læber, som du former som en stram og spids kyssemund. Børst så dine læber fri fra døde hudceller. Lad det sidde så længe som overhovedet muligt, inden du skyller din hårkur ud og vasker overskydende honning af. Gør det hver dag ugen op til, så dine læber bliver bløde og kysseklar.
 
 

Lækre sommerfødder

Døjer du med hård hud under fødderne eller måske hælrevner, så husk at pleje fødderne i ugerne op til brylluppet. Der findes mange produkter på markedet, men den absolut bedste og mest effektive er fodfilen fra Microplane. Det er en fantastisk og unik exfolierende fodfil, der blidt og behageligt fjerner den hårde hud og efterlader fødderne silkebløde.
 
 
Microplane fører en fodfil til hård hud og en fodpolerer, der er genial til mindre tør hud. Fås blandt andet i Matas.
 
 
Gode tips til dagen
-          Gem dine parfumeprøver – de er nemme at rense med lidt almindelig husholdningssprit. Kom herefter din yndlings parfume i – så behøver du ikke tænke på, hvor din brudepige er, når du trænger til at blive opfrisket med duft, for den her kan du gemme i din bh.
-          Hav en lille hårspray med dig, så du kan sikre dig, at dit hår vil sidde hele aftenen og natten. Hold dig fra hårlak med duft – du ønsker at dufte af din parfume og ikke at hårlak. Matas’ eget mærke har lavet en lille størrelse perfekt til håndtasken.
 
 
 
Fakta:
Skønhedseksperten Raz har igennem de sidste otte år givet danske kvinder muligheden for at komme til wellness, til priser hvor alle kan være med. Hans opskrifter bliver vist i alt fra Go’ morgen Danmark til MATAS klubben. Og selv om det er billigt, er det alligevel ham, der bliver kontaktet, når Justin Bieber kommer til landet, Lady Gaga skulle have fod SPA efter hendes koncert og da Jennifer Lopez skulle peeles. Og nu har Bryllup&fest sat ham i stævne.