Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Fik mandlen og manden i sit liv samme aftenén

 

 

 

Juleaftenen 2008 blev helt særlig for Ditte og Jesper. Det var nemlig den aften, hvor Ditte takkede ja til en noget funklende og særdeles god mandelgave.

 

Af Louise Bangslund

 

"Vi var hjemme ved min mormor og holde jul, og da vi så havde spist mad og skulle i gang med risalamanden, kom den ind portionsanrettet. Normalt får vi det jo i en stor skål, så det studsede jeg da lidt over, men tillagde det ikke videre betydning," fortæller Ditte. "Vi gik så i krig med hver vores portion, og sjovt nok endte jeg med at få mandlen. Selvfølgelig sad jeg der og gemte den i helt vildt lang tid, men da jeg endelig offentliggjorde min sejr og skulle have mandelgaven, kom Jesper ind med en lille æske, røg ned på knæ foran hele familien og friede til mig. Der var jo ikke et øje tørt! Det var en fantastisk god mandelgave."

 

Mange af parrets venner var begyndt at blive gift, og Ditte og Jesper havde været til en del bryllupper, så det med at blive smedet sammen var noget, de havde talt om, men tidspunktet kom fuldstændig bag på Ditte. "Den havde jeg ikke set komme. Det må jeg indrømme," siger hun, men hun påpeger samtidig, at timingen var intet mindre end perfekt, da det betød meget for hende, at hele familien var der, og det blev en juleaften, hun aldrig glemmer. "Jeg blev selvfølgelig helt vildt glad, da han friede og begyndte at græde. Jeg sagde ja med det samme."

 

Ditte og Jesper bor lidt uden for Odense og har en datter sammen på nu 2 år. De havde været sammen i 4 år, før Jesper røg på knæ foran familien, da datteren var knapt et år. De mødtes gennem en fælles ven og på et tidspunkt, så skulle det bare være de to.

 

Ditte er 28 år og uddannet sygeplejerske. Lige nu hun i gang med at tage en kandidat i sundhedsvidenskab og er lige begyndt på sit speciale. Jesper er 31 år og arbejder som skibsofficer. Parret blev gift ved et havebryllup hos Jespers far i juli 2010.