Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

I en sofa på en gade i Berlin…

 

 

 

 

 

En smuk og klar efterårsdag i Berlins gader fandt et nyforelsket kærestepar vej til en ensom sofa, hvor Mia midt på åben gade sagde "ja" til at være sammen med Michael resten af livet.

 

Af Louise Bangslund

 

Da HKH Dronning Margrethe fyldte 70 d. 16. april 2010 var der fest over hele Danmark, og selvsamme dag, til en lille privatfest hos en fælles veninde, slog det gnister mellem Mia og Michael Bojsen Ben-Ami. Der var ingen tvivl om, at der var noget kemi at gøre godt med her: "Da Michael kom til festen lidt senere, så jeg ham og syntes, han var rigtig pæn. Han kunne også se og mærke det på mig. Og så vidste vi det egentlig bare," siger Mia. Den stormende forelskelse ledte til, at parret flyttede sammen allerede 2 uger efter, . Men at det er gået så hurtigt, har de ikke haft betænkeligheder ved.

 

For at fejre at parret havde kendt hinanden i et halvt år, tog de på en efterårstur til Berlin med nogle venner i oktober 2010. Efter at have gået en lang tur i byens charmerende gader, faldt de over en sofa, der var sat midt på en åben gade. Med trætte ben og ømme fødder slog de sig ned for at tage et lille hvil, hvorefter Michael friede til Mia: "Vi sad ved siden af hinanden, og det passer mig meget godt, da vi har haft en ligeværdighed i forholdet hele tiden. Der er ikke nogen, der skal på knæ for noget. Og da han så spurgte mig, blev jeg helt vildt glad. Jeg havde det lidt på fornemmelsen, men jeg vidste ikke, det ville ske lige der," fortæller Mia. Der var ingen tvivl om svaret fra hendes side: "Han er simpelthen utrolig sød, og det er ham, jeg gerne vil giftes med. Der var ingen tvivl. Den dag, vi kom hjem fra Berlin, fandt vi ud af, at vi skulle være forældre, så det var faktisk også meget passende."

 

Én dag før parrets halvårsdag blev en sofa i Berlin scenen for et frieri, der var helt nede på jorden, og to dage før deres årsdag danner rådhuset rammen om et bryllup, der også bliver afslappet i første omgang. "Vi vil gerne giftes, før vi skal have barnet, men det er lige så meget fordi, vi gerne vil have hinanden. Vi har valgt at blive gift på rådhuset, og så holde den store bryllupsfest samme dato, 14. april 2012, hvor jeg ikke er gravid mere." I tråd med parrets "royale" møde på Dronningens fødselsdag, skal brylluppet stå samme dato, som de kongelige tvillingers dåb. Det er dog ikke planlagt, at de skal følge i de kongeliges fodspor: "Det er et lidt sjovt sammentræf, for Michael er faktisk slet ikke særlig royalt anlagt."

 

Mia er 29 og arbejder til daglig som lærer på det Fri Gymnasium. Derudover er hun eventmaker. Michael er 31 år og billedkunstner, og han arbejder samtidig som socialpædagog i en net café for hjemløse.