Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Bliv fit for fight til din bryllupsdag - træningen

 

 

 

 

 

Har du et par kilo for meget på bagdelen, eller ønsker du at komme af med det genstridige mavefedt, inden det er tid til at hoppe i den fine brudekjole og være en prinsesse for en dag? Så kan du glæde dig over, at du på de næste sider vil få alle de guidelines og råd til at komme af med de overflødige fedtdepoter og blive fit for fight til den store dag.

Af Michelle Nørgaard Kristensen – Foto: Jakob Helbig og John Bendtsen.

 

www.iform.dk, søge på internettet eller booke træningsforløb på www.michellekristensen.dk, hvis du ønsker at få et personligt træningsprogram.

 

 

Træningen

Hvis du kobler kosten sammen med træning, så vil din fedtmasse få et ekstra spark nedad. Derudover har træning en masse gode effekter på vores helbred, da det både forebygger livsstilssygdomme og styrker vores knoglemasse.

 

 

Det vil være meget fornemt, hvis du kan konditionstræne 3 gange om ugen, og styrketræne 2-3 gange om ugen. Du kan sagtens styrke- og konditionstræne på samme dag, hvis du ikke har tid til at dele træningen op på separate dage. Det du skal gøre er, at varme op i 10 min. på fx romaskinen, udføre din styrketræning og slutte af med konditionstræning. På den måde sikre du dig, at du har en god teknik, når du skal styrketræne, da konditionstræningen ikke har gjort dig alt for træt.

 

 

Brystmusklerne, rygmusklerne, ben- og baldemuskulatur, arm- og skulder muskler, lænden og mavens muskler.

Fælles for dem alle er, at du skal lave 3 sæt á 10-12 gentagelser til hver øvelse. Sidste gentagelse skal være så tung, så du kun lige kan udfører den med god teknik.

Du kan se idéer til styrkeøvelser inde på

 

 

Når vi taler konditionstræning, så mener vi alle former for motion, som får din puls op. Det kan være alt fra løb til cykling, svømning, kajak, rulleskøjteløb osv. Når du konditionstræner, skal du minimum være i gang i 30 min, og du kan med fordel to af gangene lave intervaltræning, da det sætter forbrændingen op, og du kommer meget hurtigere i form. Intervaltræning betyder, at du fx i 2 minutter løber alt hvad du kan og derefter går i 2 min. Så intervaltræning er altså træning, hvor man skifter tempo fra langsommere til hurtigere og omvendt. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan opbygge din intervaltræning. Her er et par eksempler på intervalløb:

 

 

 

Gå 10 min i et rask tempo

Løb 30 sek.

Gå 2 min

Gentag 8 gange og slut af med at gå i raskt tempo i 10 min. Når du løber, skal du føle, det er hårdt. Du kan med andre ord ikke tale i lange sætninger.

 

 

 

Løb let i 10 min

Løb tempo i 3 min

Gå/lunte i 2 min

Gentag 5 gange og slut af med let løb/gang i 5 min til sidst. Når du løber tempo, skal det være så hårdt, at du ikke kan tale i lange sætninger.

 

www.michellekristensen.dk, eller kontakt hende på michelle@michellekristensen.dk

 

 

Michelle Nørgaard Kristensen

Michelle har eget firma, og har en bachelor i idræt, supplerende fag fra human ernæring, er CHEK lifestyle coach, Biosignature coach, CHEK exercise coach o.a.

Hun arbejder til daglig bl.a. som:

-Træningsekspert og skribent på iform

-Er personlig træner ude i Well-come, Hellerup

-Holder foredrag for virksomheder omkring træning og

ernæring

-Er NIKE atlet

Se mere på

 

 

Til den let øvede:

 

Til begynderen:

 

 

Når du konditionstræner, skal du lave dette:

 

 

Når du styrketræner skal du lave øvelser som træner:

 

 

Sådan skal du træne: