Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Bryllupsrejse i byen der aldrig sover – New York

 

The Big Apple, Empire City, byen der aldrig sover - kært barn har mange navne. Men vi kan vist alle blive enige om, at New York er en fantastisk oplevelsesby og ikke mindst et fantastisk rejsemål for en bryllupsrejse, hvor I kan opleve lidt af det hele på alle tidspunkter af døgnet.

 

 

Når I kommer til New York, er der mange indtryk, der skal fordøjes og ikke mindst mange oplevelser at navigere imellem. New York er perfekt for en romantisk bryllupsrejse, hvor I både kan svælge i hinanden og romantikken, men samtidig være kulturelle og opleve, hvad byen har at tilbyde.

 

 

 

Perfekt bryllupsrejse er lig med et perfekt hotel. I New York er der mange at vælge imellem og mange forskellige områder at vælge imellem. Vi havde valgt at indlogere os på Upper East Side - en spytklat væk fra Central Park - på det lækre hotel The Mark.

The Mark hører til i den bedre ende at hotelskalaen. Nærmere betegnet i den fem stjernede klasse. Hotellet emmer at klasse hele vejen igennem, og servicen er i top. Denne service starter allerede, når du lander i lufthavnen, for The Mark tilbyder nemlig at både hente og bringe dig fra og til lufthavnen. Og sådan skal og må en bryllupsrejse vidst starte og slutte – med chauffør.

Derudover tilbyder The Mark store lyse værelser med klimaanlæg, minibar, fjernsyn og eget musikanlæg. Desuden kan I få roomservice døgnet rundt, hvis I skulle få lyst til at blive liggende i sengen hele dagen. En anden god feature er det kæmpe store badekar, hvor I begge kan ligge og dase, mens I ser på det indbyggede fjernsyn i spejlet.

 

 

 

Selvom I nok selv har styr på romantikken, hjælper The Mark godt til. Efter en god middag har The Mark sørget for at rydde op på jeres værelse, ligge chokolader på puden og tændt for musikken samt en blød og dæmpet belysning. Det er opmærksomhed som dette, der får en til at føle sig virkelig speciel.

The Mark kan i øvrigt byde på en hyggelig bar, der har længe åben og godt liv samt en restaurant, der er styret af den franske kok Jean-George.

 

 

 

Når I alligevel bor så tæt på den berømte Central Park, er det oplagt at slentre igennem det fantastiske åndehul i den store by. For Central Park giver netop en følelse af at være væk fra byen og bare være jer to (afhængig af årstiden – når solen kigger frem, er der mange forelskede par i byen). Snup en kop kaffe i den ene hånd og hinanden i den anden, og brug et par timer på bare jer to. Hvis I vil have mulighed for at se hinanden i øjnene uden at bevæge jer, tilbyder flere hestevognsture gennem parken, hvor I kan krybe sammen under et varmt tæppe eller nyde solens stråler i ansigtet.

 

 

 

Østers skulle eftersigende være et gammelt afrodisiakum. Om det er sandt eller ej, må I selv bedømme, men der er intet som at sidde en eftermiddag og slubre østers i sig. Maison Premiere i det hyggelige Williamsburg, Brooklyn kan tilbyde rammerne for lige netop dette.

Hver mandag til fredag holder de happy hour fra klokken 16 til 19, hvilket vil sige, at de i dette tidsrum serverer alle deres østers for kun én dollar. Dette er en god måde at lære østers at kende på. Og bare rolig de serverer andre retter, hvis en af jer ikke kan få dem ned (selv blev vi store fan efter et par omgange).

Desuden er tjenerne på stedet gode til at forklare, så I kan vælge nogle efter jeres smag. De kan også guide jer i deres berømte absinth-drinkskort, så I får en drink, der passer til jeres østers og smagsløg. Men pas på! Deres drinks er stærke, specielt hvis I kun har nogle østers i maven.

 

 

 

Hvis I vælger at tage turen til østersmekkaet, Maison Premiere, vil det være en skam ikke at gå turen over den berømte Brooklyn Bridge. Turen tager ikke mere end cirka 20 minutter fra Manhattan, og det er en anderledes måde at se New Yorks skyline på (på den måde bliver I også fri for at betale mange dollars for at køre op i en elevator til Top of The Rock for at se samme skyline).

Når I er kommet til Brooklyn, kan I vælge at slentre lidt rundt ved vandet ved det nye og hippe Dumbo-område ("Down Under Manhattan Bridge Overpass") og nyde de små parker og fantastiske billeder over New York.

 

 

 

Det er svært at sige New York uden med det samme at tænke musical. New York har alverdens musicals at byde på. Hvis I vil sikre jer gode billetter til nogle af de største som Lion King, Chicago med flere, kan det være en god idé at bestille hjemmefra. Ellers gå en tur forbi Times Square (som alligevel er must-see), hvor der er gode tilbud på forskellige billetter. Vær forberedt på kø, men der kan være penge at spare.

 

 

 

New York har oplevelser til mindst en uge. Kort kan nævnes de fantastiske museer som Moma (bemærk den gratis indgang om fredagen) og Guggenheim, de små dejlige kvarterer som Little Italy, der emmer af romantik med deres ternede duge. Desuden kan vi ikke komme uden om Frihedsgudinden, den imponerende Zoo i Bronx og shopping langs Broadway.

Det skal du huske:

The Mark både henter og bringer i lufthavnen. Se mere information om The Mark på deres hjemmeside

www.themarkhotel.com.www.zagat.com

Bonusinfo: Har I børn med, så er der babysitning på hotellet

Happy hour på østers mellem klokken 16 - 19 på Maison Premiere, 298 Bedford Avenue, Williamsburg, Brooklyn.

For flere restauranttips se:

 

 

http://www.newyorkpass.com/attractions

 

 

 Det er både sjovt og billigt at køre byen rundt med det yderst gode subwaynet, men man kommer heller ikke udenom, at det er et must at praje en "yellow cab"