Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Stockholm - Kærlighed og romantik i nabolandet
Det er ikke kun Rom og Paris, der kan byde på kærlighed og romantik. Stockholm oser af kærlighed, charme og fantastiske oplevelser og er et perfekt rejsemål til bryllupsrejsen. Den svenske hovedstad har alt, hvad hjertet begærer - og mere til.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Rival – romantik i den gamle biograf

 

På det lille hyggelige Mariatorget i Södermalm ligger det firestjernede Hotel Rival - et hotel, der udover personlighed og charme, er anderledes og helt i topklasse. Hotellet er en tidligere biograf, hvilket kan ses og mærkes. Alle værelser er udstyret med billeder af kendte, svenske skuespillere og musikere. De røde og bløde lænestole i foyen og de varme farver på hotellet skaber en sand kærlighedsstemning, der kickstarter jeres romantiske ferie. Værelserne er fantastiske, og sengetøjet er i sig selv en oplevelse. Det kridhvide linned af egyptisk bomuld er så blødt og lækkert, at man får lyst til at blive i sengen hele dagen og nyde hinanden. Lav jeres egen hjemmebiograf med svensk godis (slik) og en af hotellets mange dvd’er, som I gratis kan låne. Er I til romantiske sange eller festligt musik, er der også cd’er og iPod stik på værelset.

 

Den lækre og overdådige morgenmadsbuffet oser af kvalitet og giver jer den bedste start på dagen. Der er alt, hvad du behøver: hjemmebagt brød, lækre kager, et hav af forskellige juice, mysli og meget andet, som personalet laver til dig på bestilling.

 

 

Gamla Stan - en tidslomme i en pulserende metropol

Gamla Stan er Stockholms middelalderlandsby og et must, når I kommer til Stockholm. Tag tilbage i tiden med din udkårne i hånden, og oplev den dejlige atmosfære i bydelens snævre og stejle gader med skjulte porte, toppede brosten, små specialforretninger, antikviteter, brugskunst og unikke guldsmede. Sæt jer på en af de mange charmerende udendørscaféer, hvor I kan "fika" - stockholmsk tidsfordriv, der handler om at hygge med en kop kaffe og en kanelbulla eller anden snack.

 

Stockholm er trendy


Er I til det kreative og specielle, så er bohemebydelen Södermalm og området SoFo, South of Folkungagatan, bestemt et besøg værd. Södermalm er et tidligere arbejderkvarter, som er blevet shinet op. Her bor den almindelige stockholmer side om side med unge kunstnere og trendsættere, der slapper af på de hyggelige caféer, hænger ud i vintagebutikker eller i de små grønne parker. Besøg Café Lotus, der med sin blå facade, blomstrede duge og gamle møbler uden foran skaber idyl og er et perfekt sted at nappe en frisk presset frugtsaft.

 

Kærlighed og forkælelse midt i centrum

Östermalm er bydelen for de rige og succesfulde. Her finder I luksusforretninger samt Sturebadet, der er en luksuriøs day-spa, som byder på selvforkælelse udover det sædvanlige. Sturebadet tilbyder forskellige pakker og behandlinger, svømmebassin, aromasauna, træningslokaler, og et nyt body and mind-rum, hvor I kan deltage til en yoga- eller pilatestime. Når I bliver sultne, kan I smutte op i den fine restaurant, hvor maden bliver tilberedt af to stjernekokke.

 

Skærgårdsidyl

En bryllupsrejse til Stockholm behøver ikke kun begrænse sig til storbyens centrum. Tag en heldagstur i det idylliske skærgården, der med garanti vil blive en romantisk tur, I ikke vil glemme. Der går dagligt færger ud til de mange små øer, hvor I kan slappe af i den smukke natur og komme væk fra storbyens jag. Der er også mulighed for at overnatte på en af øerne, hvor I kan bade fra klipperne og nyde livet.

 

Romantik og vielse i 130 meters højde

Hvis I altid har drømt om at blive viet på en anderledes måde, kan det lade sig gøre på taget af Ericssons Globen, der er Stockholms berømte sports- og koncerthal. Book en privat tur til jer selv, den nærmeste familie samt præst, og sig ja til hinanden med en enestående udsigt over smukke Stockholm. Bliv viet, mens solen står op over byen, eller i solnedgangens skær - mere romantisk bliver det ikke! Bagefter er der mulighed for at holde reception eller middag i globens tilhørende restaurant.

 

 

Det royale Stockholm og et hav af attraktioner

Leg prinsesse for en dag, og besøg Kungliga Slottet, hvor kronprinsesse Viktoria og Daniel Westling fejrede bryllup i juni 2010. Slå et smut forbi Storkyrkan i Gamla Stan, hvor parret blev viet. Fortsæt i de royale fodspor, og tag en båd ud til Drottningholms Slott, der i 1991 kom på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Shop mode og design på de mange shoppinggader, tag cyklen rundt i nationalstadsparken, eller nyd synet af friske svenske kantareller og velsmagende blåbær på Hötorget.

 

Fakta:

Læs mere om Hotel Rival, og book overnatning på: www.rival.se.

Besøg Stockholm Visitor Board i centrum eller deres hjemmeside www.stockholmtown.com, og få gode råd og tips til jeres ophold.

Læs mere om bryllup i skyview på: www.globearenas.se/sv/skyview.aspx

 

Romantiske restauranter

Det vrimler med hyggelige og charmerende restauranter i Stockholm i alle prisklasser. I den lidt dyrere ende kan I prøve:

 

Le Rouge.

Franskinspireret restaurant i Gamla Stan. Læs mere på  www.lerouge.se.

 

Stallmästaregården der ligger idyllisk ved Brunnsviken indtil Hagaparken.

Læs mere på www.stallmastaregarden.se

 

 Book en behandling i Sturebadet på: www.sturebadet.se