Forside      SiteMap      Søg

Bryllup&Fest

Frederikssundsvej 60e

2400 København NV

 

Tlf. 35 853 854

Caribien et eventyrligt hjørne af verden

En bryllupsrejse skal være et eventyr. Caribien er et eventyrligt hjørne af verden. Et ø-rige med en mangfoldighed af  eksotiske hvide sandstrande, krystalklart vand, koralrev med fisk og skaldyr i alle regnbuens farver. Her kan I gå på opdagelse i regnskoven. Finde orkideér og andre tropiske planter og blomster. Det er eventyrligt at sejle mellem øerne i en sejlbåd, eller ombord på et krydstogtsskib, og gå i land på helt ubeboede øer. Her er det nemt at finde en strand helt for sig selv. At svømme eller dykke nogle timer og så måske videre til nye oplevelser.

 


 

På Caribien findes hoteller der ligger på stranden eller i regnskoven. Vi har sammen med rejsebureauet Strobel Travel valgt at vise en række spændende muligheder, der alle er valgt for den unikke beliggenhed og den charmerende indretning. En god service og en høj standard på værelserne er en selvfølge. Alle hoteller byder på et spændende menu-kort og mange også på et rigtigt godt vinkort. Fælles for alle er de mange eksotiske drinks, der er baseret på den pragtfulde brune eller hvide rom, som fremstilles af sukkerrør, der stadig dyrkes på mange af øerne.

 

 

 

Temperaturen er fin – året rundt, mellem 25 og 32 grader . Forskellen på sommer og vinter er ca. 6 – 7 grader. Havtemperaturen er mellem 26 – 30 grader.

 

Havet danner en ramme om øerne. Med sine fantastiske glitrende farver i turkise nuancer, som spejler en himmel, der ved solopgang og solnedgang, tilsættes hele farveskalaen af røde og orange nuancer. Man kan slet ikke blive træt af det hav. At sejle, svømme og dykke, eller bare stå i vandet til midt på livet og se og mærke havet omkring sig. På en søndag eftermiddag tager lokale familier ofte til stranden og går lange ture i vand til midt på livet, men snakken går livligt. Alt foregår i et adstadigt tempo. Ingen har travlt. Det føles næsten som om tiden står stille.

 

Musikken høres overalt. Steel-bands og Caribiske rytmer. Næsten hver ø har sit karneval, hvor ingen kan stå stille og hvor alle øens indbyggere er involveret i optog – danse etc.

 

Der er mange gode grunde til at brylupsrejsen skal gå til Caribien.

 

De Danske Vestindiske øer.

 

St. Thomas er hovedøen, med hovedstaden Charlotte Amalie og med mange smukke strande og med gode transportmuligheder til St. John og St. Croix samt flere af de omkringliggende øer.

 

At bo nogle nætter i Charlotte Amalie, tæt ved vandet, men i gåafstand til byens mange seværdigheder  og derefter nogle nætter på St. John og slutte af med et ophold på St. Croix er en mulighed hvis man gerne vil have en fornemmelse af de tidligere danske vestindiske øer.

 

På St. John findes et helt eventyrligt hotel – Caneel Bay*****. Et luxushotel, der kan byde på alt hvad man kan ønske sig. Hotellet har sin egen skranke i lufthavnen og kommer allerede her sine gæster imøde. Bagagen bliver båret ombord på hotellets egen båd, der i løbet af ca. 20 min. sejler de ankomne gæster til hotellet ved Caneel Bay, som byder på 7 pragtfulde strande. Regnskoven dækker det meste af St. John, hvor 2/3 dele af øen er udlagt som fredet nationalpark. Fra haven på Caneel Bay, føre mange fodformede stier op i regnskoven. Hotellet arrangerer romantiske sunset ture. En oplevelse for livet. Der er altid tilbud til brudepar – honeymooners. Hotelledelsen er helt klar over at når bryllupsrejsen bliver et eventyr – ja så vender man tilbage for at genopleve.

 

St. Croix

 

Når de lokale indbyggere i daglig tale – siger øerne, ja så mener de selvfølgelig de tre tidligere danske øer. De foretrækker – uden det mindste forsøg på at lægge skjul på det, deres egen ø. Sådan er det på det meste af Caribien. Visse steder kan de tale ret nedladende om de andre øer, og hvis man spørger om de har besøgt de andre øer, er svaret som oftest at de har da besøg et par af dem, men rejste hurtigt tilbage igen.

 

På St. Croix er livet mere tilbagelænet  end på hovedøen. Hovedbyen Christiansstad har slet ikke den samme larmende trafik som Charlotte Amalie.

 

Hotel Buccaneer***** ligger på stranden ved Gallows Bay. Et lækkert 1. kl. familiedrevet hotel, bare 10 min. kørsel fra byen. Hotellet er udviklet fra det der tidligere var en ejendom, hvor der blev dyrket sukkerrør. Møllen hvor sukkerrørene blev presset for den søde saft, står der endnu og danner ofte baggund når brud og brudgom skal fotograferes. Familien som ejer hotellet har hentet eksotiske planter fra hele Caribien – og plantet dem ud på ejendommen, som også kan tilbyde en 18 og en 19 hullers golfbane, tennisbaner, 4 restauranter, 2 swimmingpools og 3 dejlige strande. Tag god tid til at gå – køre på opdagelse på St. Croix.

 

 

Barbados

 

Der er en glimrende flyforbindelse fra Danmark – via London – til Barbados. Kl. 07.45 fra Kastrup eller Billund og kl. ca. 16.l5 lander flyet på sit bestemmelsessted. Herfra er der bare 20 min. kørsel til hotellet.

 

Alle vore hoteller på Barbados ligger på stranden. Der er bare 50 m. til vandkanten.

 

Hotel Almond**** ligger i en dejlig have – med lang og bred, hvid sandstrand, der strækker sig hele vejen foran hotellet. Lange spadsereture langs stranden bliver ikke vanskeliggjort af afspærringer. Der findes ingen privat strandret, så har man lyst ligger mulighederne åbne. Almond er et All-inclusive hotel. Alle måltider og alle drikkevarer – kaffe, te, vand, vin, øl og eksotiske drinks – er inkluderet i prisen. Hotellet arrangerer gerne bryllup på hotellet og tilbyder en gavepakke til alle brudepar.

 

Opgradering af værelset, champagne på værelset og to glas med ingravering til minde om dagen, blomster og rosenduftende, levende lys på værelset, manicure ell. pedicure ell. massage og en candlelight dinner for to samt et certificat til minde om besøget. Her er 5 restauranter at vælge mellem. Alle vandsportsfaciliteter er også inkluderet. Lær at windsurfe, stå på vandski elller prøv at dykke. Dette er også inkluderet. For et beskedent beløb kan gæsterne også gå en runde eller to på den ni hullers golfbane, der hører til hotellet. Der findes desuden flere af de allerbedste golfbaner på øen og ikke langt fra hotellet.

 

 

Tobago

 

Er Robinson Crusoe øen. En af mine favoritter på Caribien og den ø jeg nævner sammen med et par stykker mere, når jeg bliver spurgt hvilken ø jeg selv ville vælge. Det meste af øen er dækket af regnskov. Der findes mange pragtfulde strande øen rundt. Det er et dejligt sted at dykke og snorkle. Naturelskere, fuglefolk og dykkere kommer hertil fra hele verden for at nyde naturen – over og under havets overflade.

 

Coco Reef ***** er et superlækkert hotel. Gennem en årrække er dette dejlige hotel blevet kåret som ”best buy på Caribien” – og ikke som det dyreste. Hotellet ligger helt ud til vandkanten – med udsigt over det dejlige Caribiske hav. Morgenmaden er inkluderet i prisen og man kommer let til at spise de fleste måltider her – fordi det simpelthen er en fornøjelse at sidde i den dejligste overdækkede restaurant med åben side,  lige ud til havet. Klæd om på værelset, så er der ikke mange skridt ud i havet. Alle vandsportsfaciliteter er til fri afbenyttelse. Der er ofte underholdning, musik, dans om aftenen. Coco Reef ligger ideélt for ture – f.eks. i egen bil rundt på øen. Alle brudepar som bestiller bryllupsrejse hos Strobel Travel med ophold på Coco Reef, vil blive afhentet i lufthavnen, og kørt til Coco Reef i en Rolls Royce Silver Shadow.

 

Også hertil er der gode flyforbindelser hver dag året rundt og det er nemt at kombinere et ophold på Tobago med et ophold på Barbados – eller en af de andre øer i området.

 

 

Jamaica

 

En af de store øer på Caribien som kan kombineres med Barbados, St. Lucia o.m.a. øer. Men der er rigtigt meget at se og opleve på denne dejlige ø. Gå på opdagelse i den smukke natur – med kaskader af vandfald, kolibrier og vilde orchideér samt masser af eksotiske vækster. Ved Montego Bay findes nogle af de dejligste strande og mange og meget forskellige hoteller – fra store og meget luksuøse til små lækre hoteller og mere beskedne turistklasse hoteller.

 

Tryall Club*****

Et af de mest storslåede steder jeg har boet på. De enkelte bygninger er beliggende i et meget stort haveanlæg med en pragtfuld 18 hullers golfbane. Her har bla. Været afholdt Johnny Walker turnering i golf.

 

Husene ligger spredt ned over bjergsiden, så den besøgende har den smukkeste udsigt over bjergsiden og ud over bugten. Hvert hus er meget charmerende indrettet. Næsten alle huse har en ejer, som ønsker at leje huset ud når familien ikke selv bruger stedet. Her findes huse med op til 8 soveværelser samt spisestue og flere opholdsrum, men også huse som passer til bare to personer. De store huse har egen swimmingpool. Der er selvfølgelig fuld køkken med alle faciliteter. For bare 25 USD kommer kokken og køber ind og laver mad, hvis man ønsker det. Man kan også vælge at spise i en af restauranterne, hvor man spiser rigtigt godt, om man vælger den der ligger helt oppe på bjergsiden, eller den restaurant der ligger nede ved vandet. Et eventyrligt sted, som man vil ønske at vende tilbage til så tit og ofte man kan. 

  

St. Lucia

Øen ligger mellem den franske ø Martinique og den engelske St. Vincent. Slægtskabet med begge kan fornemmes i sproget der tales på St. Lucia. De fleste taler patois, en kreolsk dialekt med rødder i det franske, men det officielle sprog er fransk.

 

Befolkningen møder en med venlighed og øen har stadig plads til det hele. Turismen findes fortrinsvis i den nordvestlige del af øen. Hovedstaden – Castries, har i dag op mod 60.000 indbyggere af de ca. 135.000, der bor på øen. Dette gør St. Lucia til den største og mest udviklede af  the Windward Islands. Meget store dele af øen er dækket af regnskov. Der er rigtigt mange smukke strande og eksotiske steder at gå på opdagelse. En endnu aktiv vulkan, hvor det stadig bobler og syder, de smukkeste tropiske haver og masser af farvestrålende fugle, sjældne papagøjer og kolibrier – er bare nogle af de oplevelser man kan få når man tager på opdagelse på øen.

Anse Chastanet*****

 

En tropisk ejendom på 500 acres. Ideelt for den der søger et fredfyldt sted i uspolerede omgivelser. Husene ligger placeret på bjergsiden, ned mod stranden. Ret ud for hotellet, ligger de to Pitoner, som  er St. Lucias vartegn. Ikke mange udsigter kan måle sig med udsigten fra dette pragtfulde sted. Da arkitekten Nick Troubetzkoy overtog stedet i 1974, var der bare 14 værelser. I dag har han tegnet og designet alt nybyggeri og stået for indretningen af de 49 værelser, som hotellet råder over.

 

Hotellet har egen yacht til rådighed. Der er daglige sunset-ture og vandtaxa til rådighed hele dagen. Hotellet tilbyder dykning og snorkeling samt mange andre former for vandsport. Fra hotellet kan man vandre ad anlagte stier, eller køre på cykel op i regnskoven. Det er nemt at få arrangeret besøg på andre øer – med fly eller med skib. Hotellet er utallige gange omtalt i internationale magasiner:

 

Modern Bride Magazine skriver: ”One of the Worlds Top 5 resorts with best natural setting.”

 

Bryllup&Fest har i samarbejde med Strobel Travel valgt at fortælle om et lille udpluk blandt nogle af de bedste hoteller på Caribien. Der findes mange flere i Strobel Travels store katalog over mere end 20 Caribiske øer. Her findes hoteller i alle størrelser og af vidt forskellig standarder og priser. Men alle hoteller er valgt for den unikke beliggenhed og høje kvalitet.

For yderligere information om bryllupsrejser til Caribien kontakt:

 

Bent Strobel

Strobel Travel

H.H. Seedorffs Stræde 3-5,

8000 Århus C.

tlf. 86-761722

e-mail: bent@strobel-travel.dk